Ден преди обявяването на новия носител на Златната топка, в

...
Ден преди обявяването на новия носител на Златната топка, в
Коментари Харесай

Ето кой е новият носител на Златната топка

Ден преди оповестяването на новия притежател на Златната топка, в обществените мрежи изтече фотография с резултатите от гласуването.

Според нея победител за тази година е звездата на Барселона - Лионел Меси. Той е събрал 446 точки в анкетата и е надалеч пред втория Върджил ван Дайк от Ливърпул – 382. Тройката се добавя от различен ас на мърсисайдци Мохамед Салах (179), а Кристиано Роналдо (Ювентус) е на 4-та позиция със 133 пункта.

Това би бил неочакван резултат в случай, че аржентинецът завоюва единствено купата в Испания. Конкурентите му от Англия (Ван Дайк и Салах) победиха в Шампионската лига, където отстраниха по незабравим метод точно тима на Бълхата, приключиха на единствено 1 точка зад Манчестър Сити във Висшата лига, сега имат 11 точки преднина пред първенците, а по-късно този месец холандецът и египтянинът ще имат опцията да вдигнат и купата от Световното клубно състезание. С оглед на това, шести приз за капитана на каталунците би бил фрапиращ. Дори Кристиано Роналдо бе по-полезен от Меси през годината, откакто оказа помощ на Ювентус да завоюва нова купа за " Старата госпожа " в Италия, а с националния тим на Португалия завоюва първото издание на Лигата на нациите, като в това време не спря да ниже гол след гол и в евроквалификациите, класирайки се за шампионата на Стария континент през идващото лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР