Ден преди насроченото изслушване по делото за развод на специалния

...
Ден преди насроченото изслушване по делото за развод на специалния
Коментари Харесай

Фани Уилис няма да трябва да свидетелства в сряда по делото за развод на специалния прокурор

Ден преди плануваното чуване по делото за бракоразвод на специфичния прокурор на окръг Фултън Нейтън Уейд, арбитър уточни, че Уейд и отчуждената му брачна половинка Джоселин Уейд, реализираха краткотрайно съглашение, отменяйки бракоразводното си произвеждане - и капацитета за свидетелски показания по отношение на хипотетичната връзка на Уейд с окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис.

Нейтън Уейд е един от юристите, ръководещи наказателното гонене на някогашния президент Доналд Тръмп и неговите съподсъдими по обвиняванията на RICO за интервенция в изборите в президентските избори в Джорджия през 2020 година Уилис наема Уейд да работи по случая.

Разводът попадна в центъра на националното внимание, откакто юристите на съответника на Тръмп Майкъл Роман твърдяха в документ по делото за интервенция в изборите в Джорджия, че Нейтън Уейд е бил замесен в сантиментална връзка с Уилис. В декларацията не се цитират доказателства, само че се споделя, че документите в развода удостоверяват тези изказвания. Роман се опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР