Ден преди , който започва сутринта на 19 ноември и

...
Ден преди , който започва сутринта на 19 ноември и
Коментари Харесай

Преди старта на Black Friday eMAG разкриват още 6 избрани продукта

Ден преди, който стартира сутринта на 19 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 20.11.2021 година или до привършване на количествата, готови за акцията, платформата за електронна търговия разкрива още 6 от продуктите, включени шопинг събитието. Според изследване на Kantar* 7 от 10 българи от градското население възнамеряват да купят нещо на Black Friday, като над 20% от интервюираните са възнамерявали бюджет за акцията над 500 лева

Тази година от платформата за електронна търговия са обезпечили предложения за над 1,5 милиона броя артикули на склад от най-разнообразни категории – смарт телефони и джаджи, тв приемници и HI-Fi аудио, дребни и огромни домашен уреди, ИТ и преносими компютри, артикули за персонална грижа и парфюми, автомобилни гуми и продукти за коли, артикули за дома, градината и занимание, играчки и артикули за бебета и деца, мода, спорт и други.



eMAG споделя авансово определени Black Friday предложения, с цел да улесни своите клиенти в подготовката за акцията. Сред тях са: 
Робот прахосмукачка , ReactiveAI, навигация LiDAR, 5200 mAH, автономност 3 часа, мoп, WiFi, черен – Black Friday цена 799,99 лева. Пелени , 8-14 кг., 168 бр. – Black Friday цена 44,99 лева. 2 x кафе на зърна , 1 кг. – Black Friday цена 25,98 лева. Парфюмна вода за дами , 100 мл. – Black Friday цена 55,99 лева. Безжични слушалки , Ceramic White – Black Friday цена 85,99 лева. Кафеавтомат , 1450 W, 15 bar, 1.8 л, черен – Black Friday цена 449,99 лева .  
Напомняме, че броят на предлаганите артикули е авансово избран особено за акцията и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. За комфортно потребителско преживяване и бързо поръчване на Black Friday, 19 ноември, eMAG предлага на клиентите:
Да конфигурират мобилното приложение на eMAG и да задействат известията, с цел да схванат по кое време стартира Black Friday 2021; Да запазят своята карта в акаунта си, с цел да вършат поръчки несъмнено и бързо; Да запазят обичаното си място за доставка, с цел да могат елементарно и комфортно да вземат поръчките си; Да си приготвят лист с обичани артикули.  
Новите клиенти на платформата могат елементарно да записват акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват, налично за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.  

Гъвкави решения за заплащане

За да могат да закупят мечтаните артикули без напрежение за персоналния бюджет, клиентите на eMAG ще имат разполагаем гъвкави варианти за заплащане: те могат да изберат да заплащат с дебитна или кредитна карта, да се възползват от безлихвени вноски с онлайн утвърждение, като тази алтернатива ще се даде известно време след започване на акцията. Освен това тези, които употребяват своята кобрандирана кредитна карта eMAG за извършване на покупки, ще получат удвоени бонус точки.  

Още една изненада е . В томболата с награди може да се включи всеки, който в интервала на акцията Black Friday 2021 на eMAG заплати своите поръчки за най-малко 25,00 лева с карта Visa. Всяко заплащане онлайн с карта Visa по време на eMAG Black Friday носи спомагателен късмет за награди, които ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип посредством номерата на поръчките. Наградите са:
2 бр. iPhone 13 2 бр. Smart часовник Apple 1 бр. тв приемник Samsung 1 бр. преносим компютър Apple MacBook
Пълните правила на томболата ще откриете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР