Ден преди изслушването му пред спортната комисия в Калифорния, Кубрат

...
Ден преди изслушването му пред спортната комисия в Калифорния, Кубрат
Коментари Харесай

Кобрата - с плуване към спортната комисия на Калифорния

Ден преди чуването му пред спортната комисия в Калифорния, Кубрат Пулев скочи във водите на Средиземно море.

Това неописуемо наслаждение в топлото лятно време е част от последната подготовка на българския боксьор в красивата Палма де Майорка. Той към този момент пътува за Съединени американски щати, където на 22 юли му следва значим " мач ".

Тогава Пулев ще се изправи наново пред спортната комисия на щата Калифорния, като се надява възбраната да се боксира на територията на Съединени американски щати, която получи през май месец, да бъде вдигната. Кобрата получи наказване от 6 месеца поради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши. По този метод той приключи изявлението след успеха над румънеца Богдан Дину.
Наказаха Кубрат Пулев Спортната комисия в Калифорния се произнесе
Комисията забрани на Пулев да взе участие в мачове и го изпрати на курс за предварителна защита на насилието над дами в медийната сфера. Българският боксьор мина през лекциите и неведнъж сервира извиненията си на Равало. На 22 юли въпросът на Кобрата ще бъде обсъждан от комисията наново, като глобата може да бъде понижена или вдигната изцяло.
Кубрат Пулев тематика номер 1 на спортната комисия на Калифорния На 22 юли ще решат за наказването на българския боксьор
Това че правата му за Съединени американски щати са спрени, не попречва формалния кандидат за международната купа в тежка категория за експерти (версия IBF) да се готви за новите провокации. За втора поредна година той тренира в Палма де Майорка и под прецизния надзор на именития Ули Вегнер.

При позитивна развръзка за Кобрата се чака идващият му мач да бъде през есента на 2019 година още веднъж на американска земя.
Кобрата тренира в Палма де Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) Заедно с боксьора в Испания бе и треньорът му Ули Вегнер
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР