Ден преди гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг

...
Ден преди гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Без изненади на официалното теглене преди МAX FIGHT 43

Ден преди церемония вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг обичайно се организира формалното изтегляне на състезателите. Събитите е на 5 юли, петък вечерта край морския бряг и ще предложи на почитателите 9 срещи във формат ММА, бокс и К1.

Официалното изтегляне на осемнайсетте бойци, които след по-малко от денонощие ще се качат на кръга мина с страст, само че и предстоящо с искри сред някои съперници. Очаква се кулминационна точка на вечерта да бъде срещата във формат К1 сред молдовеца Василе Боршевски и атрактивния Деян Топалски.

Завръщане на професионалния кръг след повече от година лекуване на контузия ще запише и непобеденият досега в ММА, европейски и международен вицешампион Валентин Бенишев. Изключително забавни се чака да бъдат конфликтите в професионалния бокс, където в тежка категория в мач реванш един против различен ще се изправят някогашният национал Младен Манев-Нинджата против любимецът на бургаската аудитория Милен Паунов.

В различен боксов мач бургазлията Таяр Мехмед и опитния Григор Саруханян ще решат разногласието в категория лека-тежка. Сред имената във файт картата са още Владислав Кънчев, Драгомир Попов, Христо Христов и боксьорът Здравко Попов и други.

Ето цялостната файт карта:

1. К1 – 67кг - Драгомир Петров - Чавдар Папарков

2. Бокс - 71кг – Здравко Попов - Радослав Митев

3. ММА - 70 кг Адреано Георгиев – Христо Христов

4. К1 – 81кг – Йон Уречи - Радослав Костов

5. Бокс– 81кг - Таяр Мехмед-Султана – Григор Саруханян

6. ММА - 77 кг - Александру Ротари - Владислав Кънчев

7. Бокс - +91кг - Младен Манев-Нинджата - Милен Паунов

8. ММА – 70кг - Даниел Роибу - Валентин Бенишев

9. К1 – 85кг - Васил Боршевши – Деян Топалски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР