Ден на траур в памет на убития фелдшер Димитър Факиров

...
Ден на траур в памет на убития фелдшер Димитър Факиров
Коментари Харесай

Община Тополовград потъна в скръб след зверството в Орешник

Ден на печал в памет на убития фелдшер Димитър Факиров разгласи за 10 октомври краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на община Тополовград, оповестиха от общината.

Той издаде заповед, с която се не разрешава провеждането на обществени тържества и радостни ритуали през траурния ден. Временният градоначалник изпрати и съболезнователно писмо до фамилията на грубо убития фелдшер Димитър Факиров.

Ново безчовечие смрази Орешник, полицията търси някогашния легионер Иван Пачелиев

„ Дълбоко сме покрусени от жестокостта на закононарушението, при което почина господин Факиров. Той беше един от положителните медици на Община Тополовград. Ще го запомним като добър експерт, непретенциозен и добър човек. Скърбим дружно с Вас! “, се споделя в писмото.

С публична позиция излезе и съюзът на фелдшерите и лекарските асистенти в България , които изрекоха своите съболезнования към околните.

"Безобразно, нечовешко и долно действие е да отнемеш човешки живот на медицински експерт на работното му място по време на осъществяване на хуманната му специалност и служебните му отговорности ", споделят белите престилки, като упорстват за използване на закона с най-голяма суровост и мощ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР