Ден на траур е обявен в гр. днес, предаде кореспондентът

...
Ден на траур е обявен в гр. днес, предаде кореспондентът
Коментари Харесай

Ден на траур в Сандански заради убитите деца

Ден на печал е разгласен в гр. през днешния ден, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Причината е убийството на две деца на 3 и 5 години, които бяха открити след подаден сигнал на 19 ноември в 17:30ч.
„ Със заповед на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, през днешния ден - 20 ноември, е разгласен за Ден на печал, в памет на трагичната гибел на тригодишната Ивон и петгодишния Васил.В траурния ден се не разрешават всички обществени празненства, а националните флагове на институциите в община Сандански, ще бъдат свалени на половина. Почивайте в мир, ангели! “, оповестиха от общината.
 Задържаха майката на убитите в Сандански деца Задържаха майката на убитите в Сандански деца
Полицията в Сандански задържа майката на двете убити в Сандански деца. По първична информация тя е заклала с нож двете дечица след...
На този стадий към момента няма публично известие от прокуратурата за упрекнат по жестокото двойно ликвидиране, раздрусало града.
По неофициална и непотвърдена информация убийството е осъществено от 32-годишната майка Гергана. Тя е в болнични от седмица, работи в учебно заведение, а бащата на децата в системата на горите. Още по случая ще намерите в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР