Ден на траур е обявен днес в Бузовград. Причината -

...
Ден на траур е обявен днес в Бузовград. Причината -
Коментари Харесай

В деня на траур в Бузовград: Шофьори отново карат безразсъдно

Ден на печал е разгласен през днешния ден в Бузовград. Причината - погребват 14-годишният Иван Седмаков, който умря, откакто бе блъснат от 57-годишен пийнал и използвал опиати мъж. Той избяга от местопроизшествието след злополуката.

Три дни Иван бе в кома с тежки пострадвания. Въпреки положените старания, лекарите не успяха да спасят детето. 

Жители на обитаемото място алармираха за грозна демонстрация от страна на водачи в този ден.

„ Минути откакто полицията и хората си потеглиха от центъра на Бузовград, като на въже държани, се почна едно дрифтене, свистене с гуми, каране като ненормални на ЦЕНТЪРА! Там където хората уважиха паметта на почтеното дете! Не знам за безсмъртни ли се имат, за какви се имат, само че до по кое време ще поносим наши и ваши да вършат каквото си желаят? До по кое време няма да се съблюдават законите? Толкова ли сме безсилни пред страната и пред законието?, “ възмути се жена.

„ Точно това " въже " демонстрира какъв брой на никой не му пука какво се случва. И че казуса и решението е в самите хора, а не в знаци, гърбици, патрулки и прочие, “ разяснява мъж.

Шофьорът, предизвикал злополуката, остава за непрекъснато в ареста, постанови съдът във вторник. Той може да получи наказване до 20 години затвор. А жителите на Бузовград провеждат протести от няколко дни насам. Настояват за сигурност за децата си на пътя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР