Ден на тълкуванията: Всичко се случва с причина. Това предупреждава

...
Ден на тълкуванията: Всичко се случва с причина. Това предупреждава
Коментари Харесай

Ден на тълкуванията: Всичко се случва с причина


Ден на тълкуванията: Всичко се случва с причина. Това предизвестява хороскопът за последния вторник на август. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за вторник, 29 август 2023Овен
През този ден всяка смяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво отчаяние и отегчение, дистанцията от които до раздялата е единствено една крачка. Ако тълкувате нещата по тъкмо подобен метод, безусловно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?
Телец
Любимият Ви човек през днешния ден съществено ще се нуждае от Вашата компания. Всяка секунда, когато няма да сте до него, ще тъгува ужасно доста, и по тази причина се постатйте, да не се отдалечавате кой-знае какъв брой. Не травмирайте нежната душа на своята втора половинка!
Близнаци
Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.
Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.
Лъв
Привлекателният външен тип през днешния ден придобива ново значение. Ще Ви притегля всичко, което наподобява добре. Обкръжете се с хубост – това доста ще намали равнището на напрежението. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си тип обърнете изключително внимание. Нов детайл от облеклото Ви през днешния ден ще преивлече към Вас огромно внимание, единствено би трябвало да се убедите, че това внимание е положителен подтик. Придайте на своя външен тип малко професионален искра.
Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.
Везни
Вървете по своя личен път. Винаги идва миг, когато би трябвало да решите, в какво вярвате, както и да го отделите от това, в което Ви се коства, че би трябвало да вярвате, или от това, какви мисли се пробват да Ви внушат обкръжаващите. Наличието на набор от персонални морални правила и стандарти – това е скъп инструмент, по тази причина поработете над развиването на личен. Няма да е толкоз елементарно, само че ще си заслужава.
Скорпион
Общуването е комплицирана игра, изпълнена с секрети и загадки. В последно време сте обмисляли опцията за загадка среща с някого. Собствената Ви вътрешен глас демонстрира, че това на никого ни наймалко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да приключи с връзки, за които по-късно ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези връзки се окажат не толкоз безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.
Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате – резултатът може да бъде противоположен.
Козирог
Сполучлив ден за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Днес самодейността в фамилните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе изключително задоволство. Денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите, както и домашното селско стопанство.
Водолей
Отношенията Ви с деловите сътрудници се оказват доста неравномерно. Шефовете Ви са доста удовлетворени от Вас, само че за сътрудниците Ви не може да се каже същото. Постигнатото провокира злоба, недоброжелателите се засилват и доста от взаимните ви планове са под опасност от срив. Днес би трябвало да сте прекомерно внимателни при избора на настоятелен сътрудници. За този ден звездите Ви дават обещание поддръжка от родственици и другари. Не са изключени съществени различия с обичания човек.
Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР