Ден на отворените врати за малките хора организираха специалисти от

...
Ден на отворените врати за малките хора организираха специалисти от
Коментари Харесай

Малки български хора с безплатни прегледи във ВМА

Ден на отворените порти за дребните хора проведоха експерти от Военномедицинска академия (ВМА) във връзка Световния ден за осведоменост по въпросите на хората с невисок растеж, оповестиха от ВМА.


Вече няколко години ВМА се грижи за здравето на представителите на националната организация „ Малки български хора ” въз основата на подписан меморандум за поддръжка сред двете страни.

„ Изразяваме нашата благодарност и откровена признателност към ВМА за безотказното здравно обслужване на членовете на националната организация „ Малки български хора ”, за полаганите грижи и почитание. Благодаря ви, че сте част от нашите другари с огромни сърца, които постоянно откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми ”, съобщи инж. Светослав Чернев, президент на организацията.

Пълна поддръжка от страна на управлението и лекарите от Академията засвидетелства полк. доцент Георги Попов – заместник-началник на ВМА. Той посочи, че тези прегледи се организират целогодишно, според от потребностите на дребните хора от цялата страна.

В рамките на днешния ден те ще преминат през медицински прегледи при редица експерти в региона на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ, инфекциозни заболявания, ендокринология, нефрология, урология.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР