Ден на милосърдието и за защита на слабите и беззащитните.

...
Ден на милосърдието и за защита на слабите и беззащитните.
Коментари Харесай

4-Ят Слънчев Ден Се Счита За Тежък И Напрегнат! Много Се Пазете От Това Днес!

„ Ден на милосърдието и за отбрана на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати! Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без да влагате непотребни пристрастености и страсти, в границите на допустимото и закона “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата! Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен доста да промени живота ви! Денят е добър за начало на нови перспективни каузи “, прибавя тя.

„ Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева! Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности “, предизвестява астрологът.

„ Не се предлага да се яде месна храна. Да се пият повече течности! Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелан “, прибавя тя.

„ Отдайте желание на розовото и аленото в облеклото! Избягвайте зеленото “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете дейни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, значи, че скоро ще се избавите от това, което ви стопира. Зелена трева и въобще всякаква зеленина е знак за горест, неуместност. Водата пък е за злословия. Лошо е да се видите в огледало “, прибавя астрологът.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР