Ден 26 от изолацията – знаем наизуст репликите от почти

...
Ден 26 от изолацията – знаем наизуст репликите от почти
Коментари Харесай

Видеоигрите – как да бъдем заедно дори на километри разстояние - slava.bg

Ден 26 от изолацията – знаем наизуст репликите от съвсем всички серии на „ Дързост и хубост “ или „ Анатомията на Грей “ (двете към този момент се конкурират по многобройност на епизодите), обичаните ни музикални части са втръснали даже на комшиите, а къщата е в положение на невиждана до момента непорочност, която е съвсем почтена за табелата „ Образцов дом “. Време ни е за ново развлечение? На помощ идват видеоигрите!

В миг, в което е витално значимо да останем у дома, с цел да предпазим себе си, околните, познатите, че и непознатите от несрещаната до този миг от науката болест с COVID-19, потапянето ни в един напълно друг свят с помощта на игрите си наподобява на чиста почивка. Тези, които са геймъри по душа, сигурно обогатяват живота си всекидневно с мистериозните сюжети на разнообразни игрови заглавия. Дотолкова, че в случай че сами се хвърлим в клопката на стандарта, бихме споделили, че за тях наложената карантина не води до фрапантни промени в ритъма на живот. Предвид необятното време, с което разполагаме вкъщи, в този момент е един добър миг, в който и ние да проверим с какво игрите съумяват да пленят толкоз доста хора пред мониторите.

Прелестното в света на гейминга е, че разнообразието от заглавия, жанрове, сюжети и така нататък е голямо. Както няма човек, който да не харесва най-малко един сериал, филм или ария, по този начин и игрите оферират задоволително пъстра палитра, способна да угоди на желанията на всеки един субект. Нещо повече – огромна част от тях се подвизават в сървъри, което пък значи, че цъкането на джойстика или мишката се трансформира от самотно в споделено занятие. Това, до момента в който прецизно и дисциплинирано си съблюдаваме рекомендациите за физическа отдалеченост.

Всички тези размишления са повода през днешния ден да „ браузнем “ (потърсим) из нета кои най-препоръчваните игри за престоя ни у дома. И като един същински дилетант (все още) на тематика видеоигри се надявам дружно да успеем да преоткрием всички тези нови светове:

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР