Демозапис на неизвестни досега парчета на група Radiohead ще бъдат

...
Демозапис на неизвестни досега парчета на група Radiohead ще бъдат
Коментари Харесай

Неизпълнявани досега парчета на Radiohead се продават на търг

Демозапис на незнайни до момента части на група Radiohead ще бъдат продадени на търг в края на месеца, заяви ДПА, като цитира изказване на аукционна къща " Омега Окшънс ".

Лотът се чака да бъде продаден за 2000 английски лири. Демозаписът съдържа три песни, записани от групата под предходното ѝ наименование " On A Friday ".

Песните " Promise Me ", " Boy In A Box " и " These Chains " са от времето, когато членовете на алтърнатив рок групата са приключили учебно заведение, само че към момента не са подписали контракт с лейбъла И Ем Ай.

Записът на шест песни, ръкописни бележки и лейбъл по дизайн на фронтмена на групата Том Йорк ще бъдат продадени на търг на 26 януари. Продавачът, предпочел да остане неизвестен, познавал музикантите и един от тях му дал записите при започване на 90-те години на предишния век.

Групата е основана през 1985 година в Абингдън, Англия от Том Йорк, братята Колин и Джони Грийнууд, Ед О'Браян и Филип Селуей, до момента в който са възпитаници в гимназията. Групата има шест награди " Грами ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР