Демотираха фонтана на кръговото на Водната палата в Пловдив. Премахването

...
Демотираха фонтана на кръговото на Водната палата в Пловдив. Премахването
Коментари Харесай

Първа стъпка към пробива под Водната палата: Премахнаха фонтана - следва кръговото

Демотираха фонтана на кръговото на Водната палата в Пловдив. Премахването на оборудването се е случило през вчерашния ден от чиновници на Оперативна програма „ Градини и паркове “, оповестиха за TrafficNews от предприятието. В момента частите на фонтана са преместени за предпазване в базата им на ул. „ Даме Груев “ в Кючук Париж.
Прочетете още
Премахването на декоративното оборудване бе наложено заради реализацията на огромния инфраструктурен план - Пробива под Водната палата. Припомняме, че формалната дата за първа копка няколко пъти бе сменяна. По информация на TrafficNews тя трябваше да се състои на 29 септември. Стартът на процедурата обаче бе отсрочен и се чака той да се състои в най-скоро време, разгласи през вчерашния ден кметът Здравко Димитров.  

 

Демонтирането на фонтана е първа стъпка от премахването на кръговото кръстовище до Водната палата. Когато това се случи предвижването – изток – запад по бул. „ Марица – Юг ” няма да е допустимо, както и левите завои по нито едно от направленията.

На този стадий към момента не е оповестена утвърдена краткотрайна организация за придвижването. Очаква съвсем през цялото построяването на кръстовището на две равнища едното платно на моста на Панаира да разрешава в двете посоки придвижване.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР