Демонтажът на Паметника на съветската армия и повдигането на въпроса

...
Демонтажът на Паметника на съветската армия и повдигането на въпроса
Коментари Харесай

Захарова се загрижи от насилствена промяна на съзнанието на българския народ

Демонтажът на Паметника на руската войска и повдигането на въпроса за паметника " Альоша " са насилствена смяна на съзнанието на българското население от страна на избрана политическа част от софийския хайлайф, а не натурален и позволен политически или публичен развой в България. Това е и голяма неточност, която е единствено във щета на българския народ и Българската страна . Тезите са от брифинга на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова. Тя разяснява тематиката от Пловдив през вчерашния ден на постоянния си брифинг във ведомството в Москва.

На коментара на Захарова, изработен през вчерашния ден и news.bg не би обърнал внимание, в случай че изказването й не бе препубликувано през днешния ден на фейсбук страницата на Руското посолство у нас. Под обявата има редица мнения, които приканват Русия да направи ново избавление на българските земи

Думите на Захарова са във връзка . Местните управляващи твърдят, че паметникът ще бъде реставриран и върнат на мястото му, а самоличността на хулиганите ще бъде открита. Надяваме се, че това ще бъде изпълнено, показва Мария Захарова.

" За страдание, този нов фрапантен случай демонстрира, че войната против историческото завещание на българска земя занапред набира скорост . " Според думите на Захарова " доста български жители " са ужасени от случилата се варварщина в центъра на София, а в този момент, " колкото и да не й се има вяра ", слуша апели за събаряна.

Това било вандализъм и грозна демонстрация на русофобската акция , отприщена от Запада, и подета от избрана част от софийския хайлайф.

" А залогът е насилствена смяна на съзнанието на личното население , заразяване с ненавист и отравяне на връзките сред народите... Лошото е, че те (онази " избрана част от политическия хайлайф " на България) не схващат каква щета си предизвикват , като всъщност се отвръщат от личното си минало, обезценяват го, обезценяват и паметта на личните си герои в името на съмнителна обстановка и непозната поръчка.

" Но това още веднъж е същото като в обстановката с Украйна, по този начин и в подтекста на Молдова , както и доста други страни - ще нанесат непоправими вреди на народа на самата България ", сподели дипломатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР