Демонстрацията се извърши в Академията на МВР, като тя е

...
Демонстрацията се извърши в Академията на МВР, като тя е
Коментари Харесай

Системно ще обучават полицаите, за да знаят как да действат при к...

Демонстрацията се извърши в Академията на Министерство на вътрешните работи, като тя е част от почналия развой по образование на управителни чиновници, които по-късно ще предадат наученото на своите сътрудници в страната. Те ще минат теоретична и практическа подготовка.

Министърът добави, че образованията ще бъдат заложени в годишните проекти на всяка една от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи. Той посочи, че стремежът е да се покачат професионалната подготовка и подготвеност на чиновниците, както и техните на практика умения.

 

" Целта е да сложим чиновниците оптимално покрай това, което се случва при полицейски инспекции, ще бъдат сложени в обстановки, които са рискови, при извеждане на лица от автомобил, тяхното задържане, преследването и други сериозни обстановки, в които всекидневно изпадат полицейските чиновници. Назад във времето има едно закъснение и неглижиране на този развой, само че ние считаме, че то би трябвало да бъде на дневен ред ", разяснява Калин Стоянов.

Анализите, които направихме, демонстрират, че се позволяват неточности, а образованието единствено и само на входа на системата при кандидатстване в структурите на Министерство на вътрешните работи не е задоволително. То би трябвало да продължи през всяка година, да бъде редовно и от време на време, добави министър Стоянов.

Старши учител Ростислав Марков от Академията на Министерство на вътрешните работи изясни, че демонстрацията, извършена пред министъра, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и ректора на академията, е представлявала прекъсване на автомобил след осуетена полицейска инспекция, гонене, несъблюдение на разпорежданията на полицейските чиновници, блокиране на автомобила, заемане на позиции, разпоредби, потребление на тийзър, слагане на белезници, инспекция на лицето и отклоняване.

По думите му управлението на адреналина и страстта са едно от най-трудните неща, като концепцията е посредством заемането на позиции и предоставяне на разпоредби да се деескалира адреналинът. Според него множеството образования и диалози ще оказват помощ на служителите на реда при тяхната работа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР