Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на Моста на влюбените

...
Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на Моста на влюбените
Коментари Харесай

Асен Агов: С оттеглянето на САЩ от сделката с Иран Тръмп помага на Путин

Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на Моста на влюбените в София беше предопределена за Вашингтон. Ако Тръмп счита да ни цака непрестанно, няма по какъв начин да не покажем единение. Ние европейците желаеме да бъдем дружно и с Америка, само че Америка би трябвало да се съобрази с нас. Това сподели в предаването " 120 минути " по bTV журналистът и някогашен народен представител Асен Агов.

С държанието си Тръмп оказва помощ на Европа, оказва помощ да организира промените, от които има потребност Европейски Съюз. Ние имаме потребност от този тласък, съобщи Агов. Ние европейците ще плащаме цената на това, което прави Тръмп, изключително с иранската нуклеарна договорка.

С отдръпването на Съединени американски щати от договорката Тръмп оказва помощ на Путин, неразбираемо за какво – може би, с цел да му се отблагодари за изборната си победа, уточни журналистът.

По думите му като европейци, българите сме получили самочувствие от Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани в София. Декларацията няма кой знае какво значене, значима е картината от срещата - тя беше излъчена в столиците на всички балкански страни. Няма по какъв начин този дух да не се придвижи в съответни дейности, сподели още Асен Агов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР