Демонстранти, настояващи са прекратяване на огъня във войната на Израел

...
Демонстранти, настояващи са прекратяване на огъня във войната на Израел
Коментари Харесай

Арести на пропалестински протести в САЩ

Демонстранти, настояващи са преустановяване на огъня в ъв войната на Израел против " Хамас ", блокираха мостове от двете страни на Съединени американски щати в четвъртък, в това число огромен сектор в Сан Франциско по време на световна комерсиална среща на върха

Най-малко 50 протестиращи бяха задържани на Заливния мост Сан Франциско - Оукланд, който свързва града с Оукланд.  15 транспортни средства бяха изтеглени, откакто стачкуващи блокираха пътя с тях, като някои водачи хвърлиха ключовете си в залива, сподели началникът на отдела на Калифорнийския магистрален патрул Езери Бошамп.

Движението беше затруднено в продължение на часове, откакто повече от 200 стачкуващи настояха Байдън в Сан Франциско за конференцията на водачите на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие да призове за неотложно преустановяване на огъня във войната сред Израел и Хамас, която бушува от 7 октомври. 

Израел оповестява за 1200 души убити, множеството от които цивилни и най- малко 240 отвлечени.

" Хамас " твърди, че над 11 000 души са били убити в Газа , само че данните не могат да бъдат тествани. Данните включват личните му бойци и жертвите на несполучливо изстреляни ракети, ориентирани към Израел.
 Галант: Израел минава към последваща фаза на войната в Газа
Галант: Израел минава към последваща фаза на войната в Газа

Той споделя, че военните са приключили завладяването на западната част на град Газа и са прочистили региона от сили на " Хамас "

Протестиращите също издигнаха транспаранти, призоваващи за преустановяване на военната помощ на Съединени американски щати за Израел и обвиняващи израелските сили в " геноцид " в Газа.

В Бостън към 100 протестиращи стопираха придвижването по моста, свързващ града с Кеймбридж, за повече от два часа по време на утринния напън.

Те скандираха " Спрете огъня в този момент! и държаха транспарант с думите " Евреите споделят: прекратете огъня в този момент " и приканиха един от двамата сенатори на Масачузетс, демократа Елизабет Уорън, да направи повече за прекъсване на военните дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР