Демократите вярват, че най-накрая имат възможност пред избирателите да неутрализират

...
Демократите вярват, че най-накрая имат възможност пред избирателите да неутрализират
Коментари Харесай

Наклонът на демократите към престъпление срещу сигурността на границите е изправен пред ранен тест в надпреварата в Ню Йорк

Демократите имат вяра, че най-сетне имат опция пред гласоподавателите да обезвреждат уязвимостта си във връзка с имиграцията в този момент, когато републиканците торпилираха двупартийно леговище и мярка за сигурност на границата. И те са нетърпеливи да я употребяват.

„ Единствената сребърна подплата тук е, че стигнахме до дефинитивно умозаключение по отношение на позицията на републиканците по границата: те са про-хаос “, сподели сенатор Крис Мърфи, D-Conn., водещият договарящ по отхвърлената договорка, който приканва всички демократи да се обидят по въпроса. „ Те не могат да си показват свят, в който казусът е отхвърлен. Те нямаше да знаят какво да вършат на идната заран, в случай че нямаше рецесия на границата, за която да приказваме и да я посочваме. оспори изключителни избори, с цел да размени някогашния представител на Републиканската партия Джордж Сантос в 3-ти окръг на Ню Йорк, който се прекатурна сред партиите през последните години.

Сделката на Сената, която щеше да ускори за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР