Демократите в Камарата на представителите вярват, че президентът на САЩ

...
Демократите в Камарата на представителите вярват, че президентът на САЩ
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Тръмп е замесен в „укриване”

Демократите в Камарата на представителите имат вяра, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е забъркан в " укриване ", разгласи ръководителят на долната камара Нанси Пелоси, представена от " Ройтерс ".

Пелоси направи коментара пред публицисти след среща с демократи в долната камара. Конгресмените спорят по какъв начин да се оправят с множеството следствия против Тръмп, в това число и дали да стартират изследване за процедура по импийчмънт.

Все повече демократи приканват да стартира процедура за премахване на Тръмп, откакто за следващ път блокира Конгреса. Американският водач не позволи на някогашен юрист на Белия дом да даде показания пред Конгреса.

" Ние имаме вяра, че никой не е над закона, в това число и президентът на Съединени американски щати. И ние имаме вяра, че президентът на Съединени американски щати е забъркан в укриване ", разгласи Пелоси след срещата.
Някои водачи на Демократическата партия алармираха, че може да се окаже неизбежно задействането на процедура по импийчмънт.

" Ние се сблъскваме с може би най-голямото, най-мащабното укриване в американската история ", сподели водачът на болшинството в долната камара Стени Хойер. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР