Демократите в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ обсъждат

...
Демократите в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ обсъждат
Коментари Харесай

Демократите в Конгреса на САЩ могат да изразят недоверие към израелския посланик

Демократите в Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати разискват опцията да изразят своето " надълбоко съмнение " към израелския дипломат в Съединени американски щати Рон Дермер поради обстановката към решението на израелските управляващи да забранят на двама членове на долната камара на законодателния съвет на Съединени американски щати, Илхан Омар и Рашида Тлайб, да влизат в страната, оповестява ТАСС.

" Обмисляме всички разновидности, които имаме ... С Дермер казусът е, че към този момент имаше съмнение, само че в този момент обстановката се утежни в това отношение ", разяснява източник пред McClatchy. По-рано дипломатът уверил водача на демократичното болшинство в Камарата на представителите Стени Хойер, че " от почитание към Конгреса и огромния съюз " на двете страни, Израел няма да откаже влизане в страната от никой член на Конгреса на Съединени американски щати.

Депутатите изследват и опцията общоприет контрольор да ревизира каква роля играе американският дипломат в Израел Дейвид Фридман в решението на израелските управляващи .

Според изданието, към 10 представителя са взели участие в полемика за вероятни ограничения против дипломати . " Комитетите на Конгреса могат да затруднят доста посланиците да си правят работата... в случай че пречат на членовете на Конгреса да си правят работа ", разяснява различен източник за медията.
 Тлаиб отхвърля да посети Западния бряг при
Тлаиб отхвърля да посети Западния бряг при " потискащите условия " на Израел

Представителката на Конгреса на Съединени американски щати няма да разреши да я третират като престъпник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР