Демократите приключиха представянето на обвиненията по процеса за отстраняване от

...
Демократите приключиха представянето на обвиненията по процеса за отстраняване от
Коментари Харесай

Демократите приключиха представянето на обвиненията си за импийчмънт на Тръмп

Демократите завършиха представянето на обвиняванията по процеса за премахване от власт на президента Доналд Тръмп.

 Дрямка и игри в Сената по време на процеса по импийчмънт на Тръмп Дрямка и игри в Сената по време на процеса по импийчмънт на Тръмп
Американски сенатори бяха подложени на критика, че спят, играят и нарушават разпоредбите по време на процеса по импийчмънт на президента Доналд Тръмп.

Според тях, той съставлява опасност за демокрацията и има заплаха още веднъж да злоупотреби с власт, в случай че остане в Белия дом. Няма значение дали харесвате президента или не, тук става дума за Конституцията и за нейното нарушаване, съобщи Адам Шиф, конгресменът от Демократическата партия, който води обвиняването.

В миналите три дни сенаторите чуха тези в поддръжка на двете обвинявания против Тръмп - корист с власт и възпрепятстване работата на Конгреса. Държавният глава отхвърля виновността си. Днес стартират трите дни, в които отбраната на Тръмп ще има опция да показа своите причини.

Републиканците подчертаха, че сътрудниците им демократи са свършили доста добра работа, само че и те са подготвени да опровергаят чутото и да потвърдят невинността на президента. А от Белия дом обявиха, че се надяват процесът да завърши още в края на идната седмица
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР