Демократите поискаха специалният прокурор Робърт Мълър да даде показания пред

...
Демократите поискаха специалният прокурор Робърт Мълър да даде показания пред
Коментари Харесай

Демократите захапаха главния прокурор

Демократите желаеха специфичният прокурор Робърт Мълър да даде показания пред комисия към Камарата на представителите на Съединени американски щати, написа "Гардиън ".

Джерълд Надлър, ръководител на правната комисия към долната камара, писа на Мълър да се яви "възможно най-скоро ".

"Умолявам ви да дадете показания пред правната комисия допустимо най-скоро, само че във всеки случай не по-късно от 23 май 2019 година, написа Надлър.

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и водачът на малцинството в Сената Чък Шумър излязоха със взаимно известие, в което повтарят апела на Надлър Мълър да се яви пред Конгреса.

Според тях основният прокурор Уилям Бар е работил непростимо пристрастно във връзка с отчета на Мълър. Те показаха недоволството си от решението на основния прокурор да заяви информация от отчета на конференция часове преди американското общество или Конгреса да го видят, което е довело до рецесия на доверие по отношение на неговата самостоятелност и безпристрастност.

Днес Уилям Бар разгласи, че американският водач не е попречил правораздаването и предизборната му акция не е била в сговор с Русия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР