Демократите одобряват социализъм, мразят Израел и САЩ. Това написа президентът

...
Демократите одобряват социализъм, мразят Израел и САЩ. Това написа президентът
Коментари Харесай

Тръмп: Демократите одобряват социализъм, мразят Израел и САЩ

Демократите утвърждават социализъм, ненавиждат Израел и Съединени американски щати. Това написа президентът на Съединените щати Доналд Тръмп в " Туитър ", като още веднъж разяснява конгресмени, които нападна с расистка реторика през уикенда.

През уикенда Тръмп прикани няколко конгресмени да се прибират по страните си по генезис. Става въпрос за Александрия Окасио-Кортес от Ню Йорк, Аяна Пресли от Масачузетс, Рашида Тлаиб от Мичиган и Илхан Омар от Минесота. Скандалният коментар на Тръмп е осъждан в Съединени американски щати и по целия свят.

" Демократите се пробваха да се дистанцират от четирите " прогресивни ", само че в този момент са принудени да ги поддържат. Това значи, че те утвърждават социализъм, ненавиждат Израел и Съединени американски щати. Не е добре за демократите ", написа той в обществената мрежа.

По-рано той означи, че " ние в никакъв случай няма да бъдем социалистическа или комунистическа страна ". Тръмп акцентира, че който не е благополучен в Съединени американски щати, може да си върви.

Четирите конгресменки от Демократическата партия, трансформирали се в жертва на расистки офанзиви от страна на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, упрекнаха американския водач в следване на " дневния ред на белите националисти ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР