Демократите искат да ме свалят, защото не могат да спечелят

...
Демократите искат да ме свалят, защото не могат да спечелят
Коментари Харесай

Тръмп: Демократите искат да ме свалят, защото не могат да спечелят през 2020 г.

Демократите желаят да ме смъкват, тъй като не могат да завоюват изборите през 2020 година Това написа в " Туитър " президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Вчера новият ръководител на долната камара на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси не изключи опцията за задействане на процедура по импийчмънт против президента Доналд Тръмп.

" Както споделих доста пъти, в случай че демократите поемат надзор над Камарата на представителите или Сената, ще има проблеми на финансовите пазари. Ние спечелихме Сената, те завоюваха Камарата. Нещата ще се успокоят. Те единствено желаят да задействат процедура по импийчмънт против мен, тъй като те знаят, че не могат да завоюват през 2020 година, прекалено много триумфи ", написа той в обществената мрежа.

" Как ще свалите президент, който може би завоюва най-великите избори на всички времена, който не е направил нищо неприятно (няма съдействие с Русия, демократите са тези, които бяха в сговор), имаше най-успешните първи две години от всички президенти и е най-популярният републиканец в историята на партията с 93% ", попита той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР