Демократичният представител на САЩ Джери Надлър от Ню Йорк, най-високопоставеният

...
Демократичният представител на САЩ Джери Надлър от Ню Йорк, най-високопоставеният
Коментари Харесай

Камарата на представителите одобрява резолюция, която обявява, че „антиционизмът е антисемитизъм“

Демократичният представител на Съединени американски щати Джери Надлър от Ню Йорк, най-високопоставеният еврейски член на Камарата, назова мярката „ следващ опит в дълга поредност от завоалирани старания на Републиканската партия да въоръжи живота на евреите за политически облаги ” в забележките си от залата в понеделник вечер. може да удари отбраната на Първата корекция, като в същото време необятно опетни поддръжката за Палестина или рецензията към Израел като антиеврейска офанзива. Критиците също настояват, че кодифицирането на поддръжката за ционизма и обвързването на религията на обещано държавно управление единствено по себе си е антисемитско и може да подхранва антиеврейска ненавист.

Проектът на мярката от четири страници беше необятно наказан в обществените медии преди той беше показан и разискван в залата в понеделник вечерта. Гласуването беше отсрочено за вторник следобяд.

„ Тези създатели, в случай че въобще са били осведомени с еврейската история и просвета, би трябвало да знаят за еврейския антиционизъм, който е бил и категорично не е антис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР