Демократичната национална конвенция през 2020 г. беше отложена за средата

...
Демократичната национална конвенция през 2020 г. беше отложена за средата
Коментари Харесай

Коронавирусът отложи за август конгреса на демократите в САЩ

Демократичната национална спогодба през 2020 година беше отсрочена за средата на август поради набиращата скорост и в Съединени американски щати пандемия от ковид, оповестиха международните осведомителни организации.

Събитието, в началото планувано за 13-17 юли, ще се организира седмицата на 17 август. Все още обаче следва уточняване на елементи към организацията на събитието, предизвестяват уредниците.

Хиляди делегати се чака да се съберат в Милуоки, щата Уисконсин, с цел да предлагат претендента, който ще се бори с президента Доналд Тръмп през есента.
 Байдън печели първичния избор във Флорида, Илинойс и Аризона
Байдън печели първичния избор във Флорида, Илинойс и Аризона

Укрепва преднината си пред Сандърс...

" Съмнявам се дали демократичната спогодба ще може да се организира в средата или началото на юли. Мисля, че ще би трябвало да се реалокират в август. ", съобщи по-рано един от любимците за номинация за президент Джо Байдън.

" Успяхме по време на Гражданска война и Втората международна война да имаме демократични и републикански конвенции, първоначални конвенции и избори и към момента да имаме социална сигурност. Ние сме в положение да създадем и двете. Но факт е, че може би би трябвало да е друго. ", сподели той.

Байдън към този момент си е обезпечил поддръжката на 894 делегати от националния конгрес, а Сандърс - 743. За да бъде претендент за президент от демократите в първия тур на гласоподаване на националния конгрес на партията, претендентът би трябвало да включи поддръжката на 1991 делегати.

Съединени американски щати са страната в света с най-вече случаи на ковид. Заразените са повече от 216 000, а умрелите са над 5100.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР