Демократична България все още не е избрала кого ще предложи

...
Демократична България все още не е избрала кого ще предложи
Коментари Харесай

Демократична България решава кого ще издигне за кмет на София до 15 август

" Демократична България " към момента не е избрала кого ще предложи за кмет на София, само че е " в напреднала фаза на къса листа с претенденти ". Очаква се обединяването да вземе окончателното си решение кого да издигне до 15 август.

Трите партии от " Демократична България " – ДСБ, " Да, България " и " Зелено придвижване ", са сключили съглашение за локалния избор и ще вземат участие на изборите с национална регистрация.

Според тях на локалния избор в София ще има балотаж и това дава огромна опция на " Демократична България " да промени ръководството на столицата. " Много е значимо тук в София да реализираме консолидация към една идея ", сподели съпредседателят на обединяването Христо Иванов.

От " Демократична България " подчертаха, че резултатите от евроизборите са посочили, че те са постоянна трета политическа мощ в столицата, а в това време актуалният кмет Йорданка Фандъкова се е износила като фасада на модела на ръководство на София.

" Ако в този момент не опитаме дружно, не знам по кое време различен път ще имаме този късмет. Кога, в случай че не в този момент? Кой, в случай че не ние ", заключи Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР