Демократична България все още настоява БСП да изтегли предложението за

...
Демократична България все още настоява БСП да изтегли предложението за
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Дори ГЕРБ са склонни да отстъпят от промените в Изборния кодекс, не и БСП

Демократична България към момента упорства Българска социалистическа партия да изтегли предлагането за връщане на хартиените бюлетини. Внесеният законопроект за Изборен кодекс е обрасъл с голям брой оферти, само че това на Демократична България за основаването на преброителни центрове е отхвърлено, съобщи пред бТВ съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.

Дори Борисов е податлив да отстъпи, само че Корнелия Нинова не е подготвена „ да даде обратно “, уточни той.  

„ Не мога да я схвана “, добави Атанасов.

По думите му, с цел да се вземат решение проблемите на хората, би трябвало да се сътвори постоянно държавно управление и отговорността за това е главно на първата политическа мощ, тъй като би трябвало да отговори на доверието на гласоподавателите. Той разкритикува позицията на ГЕРБ, че е значимо да има държавно управление без значение с кой мандат.  

Атанасов още веднъж съобщи, че Демократична България няма да поддържа мандат на ГЕРБ и ще разчита да се сформира кабинет с мандата на Политическа партия. Според него се приготвят подмолни сделки за третия мандат.
Съпредседателят на Демократична България е безапелационен, че депутатите от обединението няма да влязат в пленарната зала до момента в който не бъде изтеглен текстът за връщане на хартиената бюлетина.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР