Демократична България ще трябва да си отговори на въпроса дали

...
Демократична България ще трябва да си отговори на въпроса дали
Коментари Харесай

Даниел Митов: От ДБ се превърнаха в слуги на това, от което се страхуват

Демократична България ще би трябвало да си отговори на въпроса дали не позволи неточност като отхвърли да беседва с ГЕРБ, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Въпросът, който все по-тежко стои пред Демократична България е: не направихте ли гибелна неточност, когато нарекохте обединението ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите диалози с нас? Днес стартирате да берете плодовете на това решение и би трябвало да обясните на гласоподавателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър сътрудник . Твърдяхте, че Борисов работи властническо - евентуално Трифонов демонстрира плурализъм и либералност. Обвинявахте ни в задкулисие и неяснота - допускам сте възхитени от обществения и транспарантен метод, по който Има Такъв Народ сформира държавното управление си. Атакувахте ни за сделки с Движение за права и свободи - веселя се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - в този момент очевидно намирате отношението на водачите на Има Такъв Народ за възпитано и европейско. И още, и още... " - написа той в профила си във Facebook.

" Ще минат дни, седмици, месеци и Вие постепенно и трудно ще си дадете сметка, че сте се трансформирали в прислужници на това, от което най-вече се страхувате . Побързайте с изводите, тъй като може да се окаже, че път обратно към този момент няма. " - заключава Митов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР