Демократична България се зае да проучи ситуацията с Транспортния проект

...
Демократична България се зае да проучи ситуацията с Транспортния проект
Коментари Харесай

Най-дълбоко пазената тайна на Пловдив си остава...тайна и след решението на ВАС

Демократична България се зае да изследва обстановката с Транспортния план в Пловдив, който е болна тематика за града. След като общината отхвърли да даде документите по плана, а Административен съд- Пловдив удостовери този отвод, Върховният административен съд реши друго- да има достъп до документите . С това се зае Йордан Иванов, ръководител на локалната конструкция на Демократична България, само че срещна следващи компликации, за които стана дума през днешния ден на ексклузивен брифинг с Христо Иванов, ген. Атанас Атанасов и Веселина Александрова.

Оказа се, че макар правосъдното решение на най-висока инстанция, чиновниците от община Пловдив затрудняват достъпа на Иванов до документите, не му позволяват да снима , не му дават копия и в последна сметка единственото, което той сподели през днешния ден пред публицистите, е първата страница от отчета по плана, подписан от ръководителя му инж. Борислав Кръстев.
Кой въпреки всичко е подписал приемо-предавателния протокол, с който се удостоверява, че работата на испанската компания Индра е свършена, в случай, че нищо не бе направено както би трябвало и до ден сегашен не работи, кой е наредил да се заплати сумата от над 8 млн лева и е погубил шанса за неустойки, които са по 82 000 лева дневно, към момента не е ясно. При идващия си опит да се запознае с документи, Йордан Иванов счита да предложения и медиите, с цел да станат очевидци по какъв начин тази информация, която би трябвало да е напълно ясна и налична, на процедура се крие. Затова през днешния ден на брифинг от Демократична България желаеха оставки на всички длъжностни лица, които с подписите си са приели работата и са ощетили пловдивчани, неотложно освобождение на инж. Борислав Кръстев, който ръководеше транспортния план, а в този момент управлява водния план и обществено пояснение от страна на община Пловдив за какво откакто има решение на Върховен административен съд, продължава да крие значимия протокол. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР