Демократична България се регистрира в ЦИК за парламентарните и президентските

...
Демократична България се регистрира в ЦИК за парламентарните и президентските
Коментари Харесай

ДБ се регистрира за двата вота. Обмислят дали да издигнат свой кандидат за президент

" Демократична България " се записва в ЦИК за парламентарните и президентските избори, които ще се проведат на 14 ноември.

" Внасяме документи и за двата избора. Отиваме на парламентарните избори с ясното схващане, че " Демократична България " е единствената политическа групировка, която може да подсигурява оформянето и структурирането на демократично болшинство в Народното събрание. Това е на база на полагане на доста ясно полагане на политически цели и потребление на демократични принадлежности като съдружни съглашения ". Това съобщи пред публицисти пред ЦИК водачът на " Демократична България " Христо Иванов.

Според него " политиката на мътни води и другите персонални планове, спасители, месии и други такива фигури доведоха България дотук ".  " Трябва да спрем с това един избавител да сменя различен. Трябва да мислим по какъв начин най-сетне да завоюва България ", уточни той. 

Христо Иванов добави, че Демократична България остава на твърдата позиция, че ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да останат отвън кръга на тези, които имат въздействие върху ръководството. 

Той увери, че " Демократична България " гледа на " Продължаваме промяната "  като на сътрудници. " Надяваме се, че когато се кристализира техният план, ще продължим да гледаме в обща посока ", разясни ръководителят на Демократична България.

От " Демократична България " обаче към момента обмисляли дали да повдигнат собствен претендент за президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР