“Демократична България призовава своите членове и симпатизанти да подкрепят протеста

...
“Демократична България призовава своите членове и симпатизанти да подкрепят протеста
Коментари Харесай

ДБ призовава за подкрепа на протеста пред президентството в сряда

“Демократична България ” приканва своите членове и симпатизанти да поддържат митинга #ГAZwithme на 24 август (сряда) от 18 ч. пред президентството.

“Лъжа е, че газът от “Газпром ” ще бъде на ниска цена. Лъжа е, че той е сигурен - Кремъл го стопира и понижава и сега на редица европейски страни. Лъжа е, че въпросът за съветския газ е единствено стопански - той е оръжието на путинова Русия да подчинява Европа ”, се споделя в апела на “Демократична България ”.

По-рано през днешния ден “Демократична България ” се разгласи изрично срещу връщането на “Газпром ” като снабдител на газ за България и настоя за ясна позиция по дейностите на служебното държавно управление от всички политически сили, които се дефинират за изповядващи евроатлантически полезности.

“Призоваваме тишината на политическите сили, които ще вземат участие в идните парламентарни избори, да спре и да отворим необятно очите си за настъпващото изменничество на служебния кабинет ”, се споделя в позиция на обединяването.

В нея “Демократична България ” зададе 6 въпроса на президента Румен Радев, чито длъжностен кабинет пое курс към възобновяване на доставките на газ от “Газпром ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР