Демократична България представи листата си във Варна за изборите на

...
Демократична България представи листата си във Варна за изборите на
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов оглавява листата на Демократична България във Варна

" Демократична България " показа листата си във Варна за изборите на 2 октомври. Този път неин лидер ще бъде съпредседателят на обединението ген. Атанас Атанасов. На предходните избори листата се оглавяваше от Стоян Михалев.

На втора място е сложена някогашната общинска съветничка и народен представител в 45-ото Народно заседание Стела Николова. Доскорошният заместител регионален шеф на Варна Павел Попов е на трета позиция.

Единият съпредседател на обединяването Христо Иванов ще бъде лидер в 24-и МИР в София и Пловдив-град. Съпредседателят на „ Зелено придвижване “ Владислав Панев ще е лидер в 25-и МИР в София.

По две листи оглавяват някогашният министър на правораздаването Надежда Йорданова (23 МИР София и Русе), депутатите от предходното Народно заседание Антоанета Цонева (Пазарджик и София-област) и Ивайло Мирчев (Бургас и Разград).

Атанас Атанасов

Председател на “Демократи за мощна България ” и съпредседател на “Демократична България ”. Юрист, приключил “право ” в СУ “Климент Охридски ”. Работил като арбитър и юрист, някогашен шеф на контраразузнаването. Избиран два пъти за депутат в 40-ото, 43-ото и 45-ото Народно заседание. Зам.-председател на 45-ото, 46-ото Народно събрание и 47-ото Народно събрание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР