Демократична България поиска оставката на столични кмет Йорданка Фандъкова. Според

...
Демократична България поиска оставката на столични кмет Йорданка Фандъкова. Според
Коментари Харесай

Демократична България поиска оставката на Йорданка Фандъкова

Демократична България " изиска оставката на столични кмет Йорданка Фандъкова. Според обединяването ръководството на ГЕРБ в столицата е нанесло непоправими вреди на образа на столицата на България, оказва се от публикувана позиция до медиите.
" Зад загражденията лъсна плодът на вашето корупционни, безконтролно и неспособно ръководство ", обръщат се десните към столичния кмет във връзка скъпоструващи некачествени поправки в центъра на града, които провокираха огромно публично неодобрение, откакто част от загражденията бяха отстранени.
" Демократична България " приканва градоначалника неотложно да подаде оставка. " Ако имате най-малко малко достолепие, си тръгнете в този момент! Вече единствено по този начин можете да бъдете потребна ", написа още в позицията. Дава се за образец ремонтът на центъра на София, който е трябвало да се трансформира в " перла в короната ", а е станал естествена емблема на ръководството на ГЕРБ.
" Струващ повече от 24 милиона, той нанесе непоправими вреди на образа на столицата на България. След като повече от година градът беше под блокада, основан беше безпорядък, затруднено беше придвижването, нанесени бяха непоправими вреди на бизнеса – през днешния ден се изправяме пред " забележимите резултати " от вашата активност. Не става дума единствено за обособени нередности или пропуски, а за изначално изопачен план. Зад загражденията лъсна плодът на вашето корупционно, безконтролно и неспособно ръководство ", е коментарът на демократите.
Според демократите окончателното доказателство за цялостната му неплатежоспособност е, " че този разгром се извършва от " Джи Пи груп ", която сега е обект на скандални разкрития, демонстрира дълбоките корупционни корени на вашия модел на ръководство ". Според обединяването Фандъкова е предала всички упования и очаквания на столичани София да се трансформира в европейска столица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР