Демократична България подкрепя протестите с искане за оставка на правителството

...
Демократична България подкрепя протестите с искане за оставка на правителството
Коментари Харесай

Предложиха оптимизиране на трафика във връзка с блокираните кръстовища в центъра

" Демократична България поддържа митингите с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор във всичките му форми. Правото на митинг е съществена демократична полезност, даже когато то води до някои неудобства.
Считаме, обаче, че Столична община способства за раздразнението на столичани като не взема ограничения за усъвършенстване на трафика по пътните артерии наоколо до блокираните от протестиращи кръстовища.
От Демократична България предлагаме незабавно осъществяване на следните ограничения за олекотяване на трафика посредством дирекция “Управление и разбор на трафика ” взаимно със Столична дирекция на вътрешните работи ", пишат от партията.
Ето какви са концепциите им:
1. Поставяне на указателни табели за обход
2. Удължаване на цикъла на светофара при метростанция стадион “Васил Левски ” за колите, идващи по бул. Драган Цанков
3. Временна смяна на циклите на светофара на кръстовището на бул. Евлоги Георгиев и бул. Драган Цанков за непрестанен трафик в посока телевизионната кула за коли, идващи от ул. Гурко.
4. Удължаване на цикъла на светофара при Военния клуб за колите по ул. Г.С.Раковски (двупосочно)
5. Синхронизиране на светофарите по ул. Г.С. Раковски на кръстовищата с бул. Цар Освободител и ул. Аксаков за безпроблемно прекосяване на трафика
6. Разкриване на краткотрайна спирка на градския превоз по бул. Драган Цанков, наоколо до служебния вход на ПГ по строителство и геодезия
7. Експериментално слагане на регулировчици на кръговото кръстовище на телевизионната кула за приоритизиране на трафика към Драган Цанков, в посока метростанция “Стадион Васил Левски ” посредством краткотрайно прекъсване на трафика от по-малко натоварени входове;
8. Насърчаване потреблението на обходен маршрут към телевизионната кула от бул. Цариградско шосе по ул. Ал. Жендов, бул. Шипченски проход и бул. Пейо Яворов вместо единствено през тунела за ляв завой от бул. Цариградско шосе към бул. Пейо Яворов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР