Демократична България“ нямат собствена воля. Те са се превърнали в

...
Демократична България“ нямат собствена воля. Те са се превърнали в
Коментари Харесай

Тома Биков: Не съществува ДБ, има само слуги на Кирил и Асен

„ Демократична България “ нямат лична воля. Те са се трансформирали в присъдружна организация на Кирил Петков и Асен Василев “. Това разяснява Тома Биков от ГЕРБ пред Би Ти Ви

„ Ние поканихме на срещи останалите партии, както и Демократична България, които отхвърлиха да вземат участие въобще в диалог с нас. След като видяха, че „ Продължаваме промяната “ одобриха да дойдат на диалог с нас и те одобриха, изясни тезата си той.

Според него се върви към още по-голяма рецесия, в случай че има предварителни избори след 2 или 3 месеца.

„ Резултатите от тях ще бъдат доста по-сложни и тежки, в сравнение с са резултатите сега “, изясни Биков.

Относно машинния избор позицията му е, че смесеното гласоподаване е най-правилно. Той даде образец с това, че те нямат гаранции.

Машините в Нидерландия към този момент не се употребяват поради липса на гаранции, което би трябвало, по думите му, да ни даде явен знак. Освен това Биков загатна и Норвегия, която дава милиони, с цел да тества машините, само че не ги вкарва.

Той не знае до каква степен има парламентарно време да се мисли за генерално нов Изборен кодекс. ГЕРБ не са подготвени да отдръпват поддръжката си от хартиената бюлетина. Лично Тома Биков не вижда с какво може да е потребен Общественият съвет към ЦИК и не вижда хора, които схващат от избори в него.

Какъв проблем да има с машините, като ние печелим изборите, запита Биков след последните предварителни избори на 2 октомври.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР