Демократична България няма да се отзоват на поканата на Корнелия

...
Демократична България няма да се отзоват на поканата на Корнелия
Коментари Харесай

ДБ не искат лидерска среща, заговориха за панихида

„ Демократична България " няма да се отзоват на поканата на Корнелия Нинова за обща лидерка среща  
„ Не отхвърляме диалог, само че възможностите Българска социалистическа партия да получат поддръжка от нас не са огромни поради разликите ни. На този стадий не виждаме условия да се включим в такава лидерска среща. Предпочитаме срещи в двустранен формат ”, съобщи Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Опция било и тристранна среща - и с Политическа партия.

„ Този парламент не съумя да излъчи държавно управление. На изпроводяк в този момент с изключение на панихида, не виждам какво можем да създадем ”, разяснява той

Христо Иванов подсети за концепцията си още след изборите на 2 октомври да има среща във формат КСНС, на която да се дефинират целите за страната. Според него диалози би трябвало да се водят с концепцията да произведат резултат, а не да се приказва единствено с концепцията за избори.

Запитан дали наличието на Борисов на срещата го тормози, Иванов отговори: „ Нямам терзания, само че не виждам какво тази обща среща би могла да създаде ”.

По мотив локалните избори и решението на Политическа партия да водят диалози за взаимно явяване съпредседателят на Демократична България изясни, че това ще бъде разисквано в обединението. За нас е ясно, че би трябвало да се търсят кооперации и подкрепяне, добави той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР