Демократична България има сериозни различния с БСП, но в интерес

...
Демократична България има сериозни различния с БСП, но в интерес
Коментари Харесай

ДБ таят резерви към БСП, но ще говорят с тях, ако Радев им даде мандата

" Демократична България " има " съществени другия " с Българска социалистическа партия, само че в полза на България биха разговаряли с левицата, в случай че президентът Румен Радев изпрати мандата към " Позитано " 20.

Това се разбра от думите на водача на градската десница Христо Иванов след извършените съвещания при президента преди връчването на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в настоящия парламент.

" Имаме нашите съществени идеологически разлики , несъмнено. Но осъзнаваме положението, в което се намира страната. И от тази позиция, в случай че президентът реши да даде на тях мандата, ще обсъдим доста съществено тяхната визия, опциите, които се отварят с него, и ще бъдем градивни ", сподели Иванов.

" Ще преговаряме с досегашните сътрудници в ръководството. Ще създадем, отчитайки проблемите, които се сътвориха, правейки някакви заключения, и държейки ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън властта " , уточни визията на Демократична България за конструиране на кабинет, в случай че обединението получи мандата съпредседателят на групировката. Припомняме, че пред президента Христо Иванов дефинира реконструирането на.
 Радев не желае просто договорка за сформиране на кабинет, а дейно ръководство
Радев не желае просто договорка за сформиране на кабинет, а дейно ръководство

Готова ли е Политическа партия да поддържа кабинет с третия мандат?

А имало ли е намек от страна на президента, че точно на " Демократична България " ще получи късмет за сформиране на държавно управление? " Не сме и очаквали да бъдат дадени индикации . Очевидно президентът ще приключи целия цикъл на съвещания и на база на тях ще даде третия мандат ", сбит бе Христо Иванов.

" Морален мандат . " Така дефинира Иванов правото, съгласно него, " Продължаваме промяната " да излъчат претендент за министър председател по силата на това, че са получили най-високо доверие на предходните избори. Припомняме, че тъкмо противоположната е тезата на Има Такъв Народ за министър председатели.

И още веднъж бе безапелационен - Демократична България поддържат точно този вид за конструиране на кабинет. Освен това, акцентира той - вид, при който мандатът бъде даден на партията на Слави Трифонов, " не би бил работещ ".
 Третият мандат – път по рационалното към вярата
Третият мандат – път по рационалното към вярата

Ако от Има Такъв Народ се ориентират към рационално държание, то стремежът на Политическа партия към скорошни избори ще бъде обезсилен, а и в случай че Петков и Василев предпочетат избори, то може да изгубят и електорално
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР