Демократична България има 16 народни представители, 6 са от ДСБ,

...
Демократична България има 16 народни представители, 6 са от ДСБ,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов призна: Работим за укрепване на връзките в Демократична България

" Демократична България " има 16 народни представители, 6 са от ДСБ, 4 са гражданска квота, 4 от „ Да, България! “ и двама от " Зелено придвижване ". Така е показано ДСБ в обединението. По-важно е какви политики организираме, а не в разпределението. ДСБ би трябвало да работи за подсилване на връзките в " Демократична България ", призна военачалник Атанас Атанасов, който беше избран отново за ръководител на " Демократи за Силна България ".

" С тях имаме парламентарно посланичество. Не е правилно, че ролята на ДСБ се размива в обединението. Не бива да се разделяме вътре ", добави той в " Офанзива ".

За свикания КСНС при президента Румен Радев по рецесията сред Русия и Украйна той съобщи, че има разнообразни сигнали, само че от " Демократична България ", са безапелационни и поддържат позицията на Кирил Петков.

" Ние сме членове на НАТО и не би трябвало да има никакви шикалкавения ", акцентира Атанасов.

Според него високите цени на енергийните източници е част от проект на Путин за дестабилизация на източния фронт на НАТО.

Атанас Атанасов счита, че призоваването на премиера Петков от прокуратурата е било безспорна корист с власт за да се уязви министър-председател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР