"Демократична България" и ДПС организираха акцията в "Росенец". Видя се

...
"Демократична България" и ДПС организираха акцията в "Росенец". Видя се
Коментари Харесай

Деница Сачева: Демократична България и ДПС организираха акцията в Росенец.

"Демократична България " и Движение за права и свободи проведоха акцията в "Росенец ". Видя се кой имаше изгода от тази сцена. Това съобщи в утринния блок на БТВ общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

"Не отхвърляме, че има хора на митингите, които не харесват ръководещите. Но да не си затваряме и очите за провокаторите на митингите. Презумпцията, че никой не харесва държавното управление неправилна. Идеята, че "всички ненавиждат ГЕРБ " е неправилна режисура ", сподели още тя.

"Ескалацията на напрежението не беше по виновност на ГЕРБ ", разяснява Сачева.

"Какъв безпорядък желаеме да вкараме в страната, единствено тъй като някой желае предварителни избори, които счита за панацея. Правителството на Борисов ще изкара цялостния си мандат. Фокус е на оставка, а работата ", съобщи общественият министър.

"Нека да помислим какво ще прави един длъжностен кабинет през зимата, когато би трябвало да се вземат сложни решения ", попита още Сачева.

"Изказванията на Радев не прилягат на президентската институция. Да помислим какво действително предлага Румен Радев ", приключи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР