Демократична България (ДБ) обвини служебното правителство, че съзнателно е пропуснало

...
Демократична България (ДБ) обвини служебното правителство, че съзнателно е пропуснало
Коментари Харесай

Оръжие на Кремъл. Демократична България обвини кабинета, че работи за Русия и Газпром

" Демократична България " (ДБ) упрекна служебното държавно управление, че умишлено е пропуснало благоприятни условия да обезпечи газ от източници, разнообразни от съветския " Газпром " . Формацията е изрично срещу връщането на съветската държавна компания като снабдител на газ за България, се споделя още в позиция по медиите, публикувана във вторник.

Ден по-рано служебното държавно управление, макар че компанията едностранно спря доставките за България. Преди това служебният министър на енергетиката, че кабинетът ще одобри единствено един от седемте танкера, контрактувани от предходните ръководещи, тъй като не е съумяло да се споразумее за преференциални условия за разтоварването.

" Служебното държавно управление продава България, като праволинейно се пробва да върне страната според от Кремъл. Със умишлено " пропускане " на благоприятни условия да обезпечи газови доставки от други източници, в това число и към този момент контрактувани, кабинетът " Донев " употребява най-ефективното оръжие - страха и операцията, с цел да убеди обществото в неизбежността на завръщането към " Газпром ", се споделя в позицията на Демократична България.

" Чии ползи обслужи, отказвайки 6 от 7-те танкера, част от дейностите на Европейската комисия по обезпечаване на различен газ за Европа? Защо служебното държавно управление не изиска от Гърция и Турция свободни слотове за полутечен газ на най-високо политическо равнище? ", питат още от групировката.

Оттам за следващ път показват, че изказванието, че цените, предлагани от " Газпром ", са най-хубави, не е правилно. Доставките по азерския контракт са с пъти по-благоприятни ценови условия, тъй като зависят от цената на петрола, споделят още от Демократична България.

" Кабинетът " Донев " се потвърди като главно оръжие на Кремъл в хибридната война в България и авангард във войната на Путин с демократичния свят ", обобщават от обединяването.

Според обединението връщането към контракта с " Газпром " ще зачеркне и възможностите на България да търси неустойки за това, че едностранно бяха изменени изискванията за заплащане през април.

След като тогава " Газпром " едностранно наруши контракта си и спря доставките си към България, държавното управление на Кирил Петков заяви, че търси други възможности. В края на юли кабинетът контракти доставката на американски полутечен газ със 7 танкера от компанията " Шиниър "., че остава идващото държавно управление да удостовери контрактуваното и да обезпечи терминали за разтоварване в Гърция или Турция.

В петък министър, че държавното управление ще одобри единствено един от седемте танкера. В понеделник той сподели, че договарянията с " Газпром " за обновяване на доставките на газ по.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР