Демократична България даде пресконференция по повод добрия си изборен резултат,

...
Демократична България даде пресконференция по повод добрия си изборен резултат,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Не съм виждал Пеевски да работи

" Демократична България " даде конференция във връзка положителния си избирателен резултат, който праща един евродепутат в Европарламента. По всичко проличава, че това ще е лидерът на листата Радан Кънев, който сподели пред медиите, че няма информация преференции да разместват листата. Ето какво още показа Кънев:

" Вече сме в акция за локални избори. Благодарност към деятелите, щабовете, всичките претенденти на Демократична България, всеки способства основно да бъдем сполучливи. Всеки един претендент способства да минем бариерата.

Ще бъда част от ЕНП, ще работя все по този начин сериозно, както и до момента, с представителите на ГЕРБ там. Упешно ще работя за смяна на ЕНП. Не съм имал достойнството да работя с господин Пеевски и не съм го виждал да работи, възможностите за това (бел. ред. - да работят заедно) са дребни и повода не е в мен. Европейският парламент е място за отбрана на политики и ние сме получили доверие за безапелационна политика за мощна Европа. мъчно ще работим с националисти и евроскептици, каквито са Българска социалистическа партия, те си получиха заслуженото за тази своя политика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР