Демире не щяла да безпокои сина си, но тъгувала за

...
Демире не щяла да безпокои сина си, но тъгувала за
Коментари Харесай

Не Всичко Се Решава С Власт И Пари. Ето Я Голямата Драма В Семейството На Ахмед Доган, Снимки. Не Искаха Да Се Разбира

Демире не щяла да безпокои сина си, само че тъгувала за него. От години не била го виждала.

За първи път откогато Доган бе застрашен с револвер през 2013 г от Еминмехмедов майка му пропусна да му направи курбан за здраве. Всяка година тя събираше съселяните си от Дръндар, че даже и тези от прилежащите села пред джамията. Колели по две 300-килограмови телета и персонално вуйна Демире раздавала по две кила кайма на семейство.



Колаж: Ретро

Местните споделят, че към този момент силите не й достигали. Тя се успокоявала с наличието на дъщерите си. Но се тормозила да не я споходи участта на първия й мъж. Който е татко и на Доган. Исмаил се споминал уединен в старешки дом. Сокола не отишъл на погребението му и някогашната му жена също. Преди да почине тя споменавала, че надали ще го познае след толкоз години в случай че го види.

Таткото и майката на Ахмед Доган били оженени на мощ. Веднага щом се родило бебето бащата хукнал за Добрич. И в никакъв случай повече не се обадил на Демире и сина си, предават от retro.bg.

С бебе на ръце самотната майка взела решение да се омъжи още веднъж. Тогава минава под венчило с Хасан. Новият й желал да осинови момчето. Но не разкрил биологичния му татко с цел да даде единодушието си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР