Деми Мур заведе кучето си Пилаф в Лувъра въпреки строгите

...
Деми Мур заведе кучето си Пилаф в Лувъра въпреки строгите
Коментари Харесай

Въпреки, че е забранено: Деми Мур заведе кучето си в Лувъра да се любува на Мона Лиза

Деми Мур заведе кучето си Пилаф в Лувъра макар строгите правила, забраняващи влизането на животни в постройката, заяви "Daily Mail ".

59-годишната актриса разгласява фотоси на своето чихуахуа, с което са застанали пред скъпата картина Мона Лиза. Тя е пъхнала четириногото в блузата си, което накара почитателите ѝ да се чудят по какъв начин въобще е съумяла да го вкара вътре.

В интернет заваляха мнения с порицания за постъпката ѝ.

В уеб страницата на Лувъра категорично се показва, че е неразрешено влизането в музея на каквито и да било животни, като изключение вършат единствено кучета-водачи.

"Вътре не се позволяват никакви животни, с изключение на кучета-водачи или кучета-асистенти, съпътстващи хора с двигателни или умствени увреждания ", се споделя в техния лист "Забранено ".

На фотосите, които Деми е разгласила в Инстаграм, държи домашния си любим пред картината на Леонардо да Винчи, а той се е сгушил в отворената ѝ блуза. Двете театралничат пред разнообразни скулптури.

На фрагментите не се вижда различен човек, което допуска, че звездата може да е била на частна обиколка на музея.

"Пилаф завладява Лувъра ", подписала е тя букетът от снимки.

Феновете ѝ се чудеха по какъв начин Деми си разрешила това макар разпоредбите.

"Куче в най-хубавия музей? ", пита един. "Как ти е разрешено да водиш куче в Лувъра? ", чуди се различен.

"Жалко е, когато звездите злоупотребяват със славата си и водят домашните си любимци тук-там, които ние, елементарните хора, не можем. Лувъра има правила за възбрана на домашни любимци, с изключение за служебни животни. Деми Мур, би трябвало да се информираш по-добре ", гълчи я трети.

Миналия месец тя беше взела Пилаф със себе си и на снимачната площадка. Деми е огромен фен на животните и предходната година разкри, че се грижи за девет кучета в имението си в Айдахо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР