Деми Мур разкрива много интимни и скандални подробности за личния

...
Деми Мур разкрива много интимни и скандални подробности за личния
Коментари Харесай

Деми Мур: Аштън ми изневери два пъти и ме накара да правим тройки

Деми Мур разкрива доста интимни и скандални детайлности за персоналния си живот и връзките с някогашния си брачен партньор Аштън Къчър в биографична книга “Inside Out”, оповестява "Дейли Мейл ".

В нея тя разкрива, че по време на осемгодишния си брак с Къчър, той й изневерил два пъти и я принуждавал да вършат тройки.

Аштън, който е с 15 години по-млад от Деми Мур, непрекъснато търсел метод да разнообрази половия им живот, написа Mirror.

Започват връзката си през 2003 година Скоро по-късно ги сполетява злощастие – Деми Мур прави импровизиран аборт, само че остават дружно и не престават напред. През 2005 година се женят. Тогава актрисата се подлага на лекуване и е решена да подари младия си обичан с дете. За страдание това не се случва.

В книгата си споделя, че се съгласявала с предложенията за Къчър за тройки, с цел да покаже, че е „ готина съпруга”.

„ Исках да му покажа какъв брой страхотна и занимателна мога да бъда”, споделя Мур.

После обаче актрисата се разкайва за това и го назовава „ грешка”.

След това излиза наяве, че Аштън й е изневерил с Бритни Джоунс. Мур схваща за изневярата от корицата на списание Star през 2010 година

Бритни срещнала Аштън по време на празненство за рождения ден на дъщерята на Деми Мур – Румър Уилис. После му изпращала известия с оферти по кое време и къде да се срещнат, само че той бил същински параноид и доста се страхувал да не бъде заловен, по тази причина се срещали скрито и не си пишели.

21-годишната жена твърди, че Аштън бил “страхотен любовник”.

След това артистът имал полови връзки и със Сара Леал, само че се оправдал пред Деми, че това не се брои за невярност, тъй като те към този момент били правили тройки, тъй че към този момент имало трети човек в тяхната връзка. В края на 2011 година Деми и Аштън се разделят и се развеждат две години по-късно.

В книгата на Деми Мур, която излиза на 24 септември се приказва за доста персонални неща.

По думите ѝ, Аштън бил индивидът, който я подтикнал да се върне към алкохола след 20 години въздържателство. По време на отмора в Мекско той коментирал: „ Не мисля, че алкохолизмът е нещо същинско “ до момента в който държал чаша с вино.

Деми си отворила една бира, с цел да му се хареса и с цел да му потвърди, че може да се владее. След аборта тя почнала още веднъж да пуши и да пие голямо количества алкохол.

Пиела толкоз доста, че припаднала във ваната. Според нея е същинско знамение, че не е умряла там.

Един път до момента в който тя повръщала в тоалетната, Аштън я снимал, мислейки това за занимателна смешка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР