Деми Мур определено успя да се превърне в гореща тема

...
Деми Мур определено успя да се превърне в гореща тема
Коментари Харесай

Как Аштън Кътчър и Мила Кунис отговориха на разкритията на Деми Мур

Деми Мур несъмнено съумя да се трансформира в гореща тематика в международния шоубизнес с пикантните разкрития, поместен в автобиографичната й книга Inside Out. Едно от основните настоящи лица в описа на актрисата е някогашният й брачен партньор Аштън Кътчър .

Двамата бяха семейство от 2005 до 2013 година, а две години след развода артистът мина още веднъж по венчилото - този път с Мила Кунис . Как тя е приела разкритията за половия живот на Кътчър и Мур, можем единствено да допускаме.

Факт е обаче първата взаимна поява на Аштън и Мила след абсурда , който забърка някогашната му жена. Те участваха на бейзболен мач през предишния уикенд и изглеждаха същински щастливи един до различен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mila Kunis (@milakunis.world) на Сеп 24, 2019 в 12:15 PDT

Явно до момента в който Мур се връща обратно към неприятните мигове от живота си, Кътчър е решен да гледа единствено към сегашното и бъдещето , в които за него има единствено една жена - неговата настояща брачна половинка, написа Daily Mail.

Аштън доста добре е знаел какво някогашната му брачна половинка ще разкрие за техния взаимен живот в книгата си, по тази причина и не е останал сюрпризиран от написаното в нея. Явно е съумял да приготви и Кунис за неизбежното медийно внимание върху тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Billie Jean King (@billiejeanking) на Сеп 21, 2019 в 11:17 PDT

И по този начин двамата отвърнаха с усмивка на много персоналните разкрития на Мур и дадоха да се разбере, че те няма по какъв начин да повлияят на връзката им, с изключение на да я създадат по-силна. А коментарът им в тази ситуация е просто непотребен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР