Деми Ловато разкри, че е загубила девствеността си при изнасилване.

...
Деми Ловато разкри, че е загубила девствеността си при изнасилване.
Коментари Харесай

Деми Ловато: Загубих девствеността си при изнасилване

Деми Ловато разкри, че е изгубила девствеността си при обезчестяване. Била е единствено на 15 и е работила за канала на Дисни в края на 2000-те.  " Загубих девствеността си при обезчестяване. „ Обадих се на този човек след време и пробвах да поправя нещата за себе си, да се убедя, че нещата са под надзор, само че всичко просто ме накара да се усещам по-зле. "

Тя не разкрива самоличността на изнасилвача, само че декларира, че познава индивида и се налагало да го " вижда от самото начало " след изнасилването. Тогава спира да се храни, самонаранява се и се насилва да повръща. Булимията ѝ става толкоз тежка, че започва да повръща кръв.

 Ловато също сподели, че е споделила за случая с някого, само че насилникът " в никакъв случай не е бил отхвърлен от продукцията, която са снимали ".  " Бях част от онази група на " Дисни ", която обществено споделяше, че чакат първо да сключат брак. Моят първи път не беше сантиментален ".

Припомняме, че звездата на Ловато изгря  с кино лентата Camp Rock през 2008 година, където си партнира с както с братята Джонас, Селена Гомес и Майли Сайръс. По това време всички те носят пръстени, които символизират, че няма да вършат секс преди брака.

Певицата разкрива за преживения смут в документалния филм Demi Lovato: Dancing with the Devil, който направи своя дебют на американския филмовия фестивал South by Southwest. Поредицата е отдадена на компликациите, с които се е сблъсквала и споделя  за свръхдозата от 23 юли 2018 година, след която е на косъм от гибелта. Последиците са тежки – три инсулта и сърдечен удар. Прочетете още ТУК.

От описа й излиза наяве, че в нощта на свръхдозата още веднъж е станала жертва на обезчестяване, този път от дилъра, доставил опиатите. Тогава тя обиколила няколко заведения с приятелите си и най-после компанията се пренесла в дома на 28-годишната изпълнителка. След като всички си тръгнали, тя звъннала на един от дилърите си, който й дал коктейл от разнообразни вещества.  

" Аз освен предозирах. Възползваха се от мен. Когато ме откриха, бях гола, посиняла. Буквално ме беше оставил да умра, откакто се беше възползвал от мен “, споделя Деми във кино лентата. Първите два епизода на Demi Lovato: Dancing with the Devil ще бъдат излъчени на 23 март в YouTube, а идващите два – на 30 март и 6 април.



 
Три инсулта и сърдечен удар – Деми Ловато за истината след свръхдозата
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР