ДеМаркъс Казънс наистина не заслужава всичко това, което му се

...
ДеМаркъс Казънс наистина не заслужава всичко това, което му се
Коментари Харесай

ДеМаркъс Казънс е готов да се завърне в НБА, има и кандидат за подписа му

ДеМаркъс Казънс в действителност не заслужава всичко това, което му се случва. Четерикратният участник в " Мача на звездите " бе една от най-ярките звезди на НБА допреди няколко сезона, само че съществени контузии попречиха на развиването му. Миналото лято 29-годишният център подписа контракт с ЛА Лейкърс, само че месец по-късно скъса връзки в коляното, а през февруари бе освободен от " езерняците ".

Това не значи, че с кариерата на Казънс е свършено. Вчера Джон Уол даде изявление за NBC Sports, в което съобщи, че ще се опита да убеди управлението на Вашингтон да притегли Казънс. Двамата са някогашни съотборници в колежа Кентъки, а другарството им очевидно към момента е годно.

" Човече, знаеш, че се пробвам да се стремя за тази договорка. Пробвам да го направя към този момент пет години. Искам да подпишем с него още на момента ", съобщи Уол.

According to @ChaseHughesNBCS, John Wall wants the Wizards to sign DeMarcus Cousins “right now.”
— Hoop Central (@TheHoopCentral) June 17, 2020 Гардът, който също като Казънс в последната година и половина се възвръща от две тежки контузии, добави, че към този момент е разговарял с генералния управител на клуба Томи Шепърд за евентуално привличане на Казънс. Звездата на Уизардс означи, че центърът към този момент е здрав и се е възстановил изцяло от травмата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР