Деляна Маринова-Джуджи пак се натиска за място в На кафе,

...
Деляна Маринова-Джуджи пак се натиска за място в На кафе,
Коментари Харесай

Джуджи Пак Без Работа И Пак Напира За “кафето” На Гала

Деляна Маринова-Джуджи отново се натиска за място в „ На кафе ”, считат работещи в Нова тв. Русокосата чародейка в последно време не изпуска случай да се появи в компанията на хора от екипа на обичаното си утринно предаване. Тя публично е напуснала „ България он еър ”, където изкара две години, и още веднъж се върти към Нова.

Самата Джуджи разгласи, че при започване на юни е скъсала контракта си с малкия екран, в която водеше шоу през уикенда. „ Светът е огромен и тв ефир дебне отвред ”, бе нейният коментар по тематиката. Това недвусмислено демонстрира, че водещата не се е отказала от работата в телевизия и към този момент има концепция къде ще продължи. Няма да е изненада, в случай че през есента още веднъж изгрее в „ На кафе ”. За никого не е загадка, че тя продължава да си спомня с носталгия блестящото минало в предаването на Гала и пали свещи да се върне там в случай че не като главен водещ, то най-малко като първа подгласничка на приятелката си, каквато в действителност постоянно е била.

В Нова тв шушукат, че от много време постоянно усмихнатата русокоска скрито си плетяла мрежите за нов контракт с шоуто. Именно по тази причина не пропущала комфортен случай да се навре в очите на екипа, демонстрирайки близки другарства с всички там. Наскоро Джуджи даже бе посетител в предаването и се приказва, че двете с Гала са измислили това посещение, с цел да стане ясно какъв брой висок рейтинг реализират, когато са дружно.

Според слуховете, главната водеща имала съществени спорове с някои от своите „ панелисти ”, с които заран разяснява настоящите тематики. Тя не признавала намерено за различия в екипа, само че хората зад кадър ги усещали като мъртво неспокойствие. Много от тях са уверени, че Гала дава благо и драго, с цел да се отърве от „ дразнещите фактори ” и да работи още веднъж с най-хубавата си другарка, написа “Уикенд”.

Джуджи пък от своя страна тъгувала по известността и славата, извоювани в „ На кафе ”. Тя в никакъв случай не е крила, че повода да работи не е заплатата, защото пари не ѝ липсват и без да си помръдва пръста. Единствената ѝ мотивация да стане от леглото и да отиде в малкия екран заран бил фактът, че там се чувствала звезда. Преди 4 години Маринова бе уволнена от Нова в миг на поголовни съкращения там. Говори се, че по-късно изпаднала в тежка меланхолия, с която едвам се справила. За нейно благополучие, получила предложение да води шоу в по-малката, само че амбициозна „ България он ер ”.

Джуджи с наслада приела офертата да работи в екип с някогашната половинка на Теодор Салпаров – Бойка Делиева, и Константина Живова. Но предаването им бе свалено от ефир единствено след няколко месеца. После поканиха Джуджи да води седмично шоу, само че и там нещата не потръгнаха. Към момента шармантната дама се води безработна, само че никой не се съмнява, че скоро още веднъж ще се окичи с купата „ звезда ” в доста по-бляскаво и известно студио от това, в което се трудеше в последните две години.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР